U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop >


Belgische webshop >

Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Kwalitatief hoogwaardig vijvernet

vijverafdeknetBent u in het bezit van een mooie sier- of zwemvijver? Dan zult u wel bekend zijn met bladinval en kapers die het op uw vissen hebben voorzien. Met name in de herfst vormen de vallende bladeren, eikels, kastanjes etc een probleem voor uw vijver. Door middel van een vijvernet, ook wel vijverafdeknet genoemd, kunt u deze problemen eenvoudig oplossen. Van den Eijnde Nettenverkoop b.v. biedt diverse vijvernetten van hoogwaardige kwaliteit.

Onze polyethyleen vijvernetten zijn rotvrij en UV-gestabilliseerd. Het voordeel voor u is dat deze vijvernetten meerdere jaren te gebruiken zijn, dit in tegenstelling tot de vijvernetten die u bij de bouwmarkt koopt. Met de netten kunt op eenvoudige wijze uw vijver afdekken, zodat u inval van bladeren, takken en zwerfvuil kunt voorkomen.

Met het aanschaffen van nieuwe vissen in uw vijver bent u vaak meer geld kwijt dan u van te voren van plan was. Het is daarom een relatief goedkope en effectieve oplossing om een vijvernet bij Van den Eijnde Nettenverkoop aan te schaffen. Hiermee belemmert u de doorgang voor roofdieren zoals reigers en katten.

Meest verkochte vijvernetten zijn de knooploze en de geknoopte 1,3 mm. draaddikte en de geknoopte netten op rol.

Vijvernet

U kunt het vijvernet op eenvoudige wijze over uw vijver spannen. Hierbij hebt u keuze uit diverse afmetingen en afwerkingen. Zo hebt u bij ons onder andere keuze uit vijvernetten met en zonder randlijn. De door u benodigde afmeting is op aanvraag verkrijgbaar in diverse maaswijdtes. Daarbij geldt, hoe kleiner de maaswijdte, hoe beter het net bescherming biedt tegen o.a. bladinval en roofdieren.

Bij Nettenverkoop vindt u een compleet aanbod vijvernetten op maat en vijvernetten op rol, maar bekijk ook eens onze overige producten voor vijvers zoals PVC vijverfolie, EPDM vijverfolie, vijverfolie 4everflex en beschermingsvilt.

Voordeling uw vijvernet online kopen? Dan bent bij Nettenverkoop.nl aan het juiste adres!

vijvernet

Bescherm uw vijvervissen tegen reigers met vijvernetten van Nettenverkoop! 

3w Media