U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop >


Belgische webshop >

Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Transportnetten

Een aanhangwagennet is wettelijk verplicht in Nederland. Aanhangwagennetten, ook wel transportnetten, voorkomen dat de lading of delen daarvan van de vrachtwagen of aanhangwagen vallen. De boete voor het niet afdekken van de lading is tenminste €140,00 en kan voorkomen worden met een transportnet. 

U heeft natuurlijk liever niet dat er iets van uw aanhanger of vrachtwagen afvalt. Niet alleen omdat dit een flinke boete kan betekenen, maar ook omdat het zonde is van de vracht. Van den Eijnde Nettenverkoop biedt veel verschillende transportnetten aan.

Containernet voor veilig transport

Container- en vrachtafdeknetten

Naast de normale container- en vrachtafdeknetten kunt u ook kiezen voor waterdichte, water- en wind- doorlatende afdekkleden. Alle transportnetten zijn op maat verkrijgbaar. Hierdoor kunnen wij u altijd een net aanbieden die past bij u wensen en uw container of vrachtwagen.

Wist u dat de container- en vrachtafdeknetten ook erg goed gebruikt kunnen worden als afdeknet voor uw boot? 

Transportnetten

Aanhangerafdeknetten

Aanhangwagennetten zijn transportnetten die gemaakt zijn van polyethyleen garen. Van den Eijnde Nettenverkoop gebruikt polyethyleen omdat het vuil en waterafstotend is. In het begin is polyethyleen iets stugger in gebruik. Daarnaast gebruiken wij geknoopte aanhangerafdeknetten omdat deze kwalitatief sterker zijn dan netten die geen knopen bevatten. Knooploze netten zijn op aanvraag wel te verkrijgen bij Nettenverkoop.

3w Media