U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop >


Belgische webshop >

Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Tennisnetten

Tennisnet online kopen? Bezoek dan zeker de webshop van Nettenverkoop. Bij ons vindt u professionele tennisnetten, maar ook tennisdoek dat zorgt voor de windreductie op de tennisbaan.

Alle tennisnetten hebben een afmeting van 12,75 x 1,05 meter met een maaswijdte van 43 x 43 mm. Tennisnetten van Nettenverkoop B.V. zijn UV gestabiliseerd en verkrijgbaar in draaddiktes van 3, 4 of 5 mm. De tennisnetten zijn voorzien van een PVC ommantelde staalkabel ø 4 tot 6 mm., met een lengte van 13,65 meter.

Bekijk hier alle tennisnetten.

Tennisnet knooploos polypropyleen

De bovenband van deze tennisnetten is gefabriceerd van nylon wit, 10 cm. breed en afgewerkt met zoomband (afgeleverd zonder fiberstokken). De kleur van polypropyleen netten is zwart. De geknoopte polyethyleen netten zijn kwalitatief sterker dan de knooploze polypropyleen.

Tennisnetten handgeknoopt

Bekijk alle knooploze polypropyleen tennisnetten

Tennisnetten handgeknoopt polyethyleen

De handgeknoopte polyethyleen tennisnetten zijn kwalitatief sterker dan de knooploze polypropyleen tennisnetten. De bovenband is afgewerkt met zoomband (afgeleverd met fiberstokken) in het nylon wit, van 10 cm. breed. De netten zijn leverbaar in de kleuren groen en zwart.

Bekijk handgeknoopte polyethyleen tennisnetten

Tennisnetten voor profs

Tennisnet WTD nylon voor professionals

De nylon bovenband van 10cm. dik is afgewerkt met 4 stikseldraden. Deze tennisnetten worden gebruikt door professionals en zijn verkrijgbaar in het zwart. De draaddikte van WTD nylon tennisnetten is altijd 3 mm.

Bekijk WTD nylon tennisnetten voor profs

3w Media