U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop >


Belgische webshop >

Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

steigernetten

Bent u aan het verbouwen of wilt u meer veiligheid op uw steigers, kies dan voor steigernetten van Nettenverkoop.

Onze Steigernetten

Onze steigernetten bevestigt u gemakkelijk aan de buitenkant van uw steiger met kabelbinders. Steigernetten worden vooral gebruikt om te voorkomen, dat losse stukken afval naar beneden vallen. Maar de netten zorgen ook voor onder andere minimale windbelasting en verbeteren voor u de arbeidsomstandigheden. Onze steigernetten zijn in diverse kleuren en afmetingen te verkrijgen en zijn bepaalde netten zelfs brandvertragend.

Steigernet gebruiken als worteldoek

U kunt de steigernetten ook gebruiken voor andere doeleinden bijvoorbeeld als worteldoek. Wanneer u de steigernet gebruikt als worteldoek zult u minder last hebben van onkruid op bijvoorbeeld fruit- en boomkwekerijen. Maar u kunt het uiteraard ook gebruiken als scheidingsmateriaal tussen bijvoorbeeld grindpaden en grond.

Gewapend steigerfolie

Gewapend steigerfolie is een folie met vaste wapening. U kunt deze folie gemakkelijk bevestigen en wordt deze folie versterkt door geperforeerde banden. Vaak wordt gewapend folie gebruikt bij doorwerkprojecten. Bij de gewapende steigerfolie komt ongeveer 70% van het licht door en kan deze folie tegen temperaturen tussen de -40 & +80 graden. U koopt bij nettenverkoop gewapend steigerfolie al vanaf € 81,26 p/rol.

Bekijk al onze steigernetten

Heeft u nog vragen?

Als u nog vragen neemt kunt uw met onze klantenservice contact opnemen of ons telefonisch bereiken op (+31) (0)493-493491.

3w Media