U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop >


Belgische webshop >

Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Schaduw in de tuin

Wilt u graag een aangename schaduw in de tuin creëren? Daarvoor kunt u een schaduwdoek kopen. Een schaduwdoek is er in allerlei vormen, afmetingen en kleuren. Hierdoor kunt u een fijne schaduwplek creëren, helemaal zoals u wilt.

Schaduwdoeken op maat

Bij Nettenverkoop kunnen we u helpen met het maken van netten, zeilen en doeken op maat. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een bijzondere afmeting of vorm? Bij Nettenverkoop kunt u een schaduwdoek kopen op maat.

Schaduw in de tuin

Met lekker weer genieten we vaak enorm van de zon. Toch is het vaak erg fijn om ook even in de schaduw te zitten. Met schaduwdoeken kunt u een aangename schaduwplek in de tuin & terras creëren. Dit kan bijvoorbeeld met vierkante schaduwdoeken, driehoekige schaduwdoeken en rechthoekige schaduwdoeken. Het ligt eraan wat u wilt en waar u naar op zoek bent. U heeft bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om verschillende schaduwdoeken te combineren.

Schaduwdoek bij uw bedrijfspand

Niet alleen thuis, maar ook op het werk wilt u wellicht heerlijk in de schaduw zitten of is het noodzakelijk. Heeft u bijvoorbeeld een terras in de horeca? Dan is een fijne schaduwplek erg fijn. In plaats van enkel een parasol te plaatsen, kunt u ook een prachtige schaduwplek maken met schaduwdoeken.

Voordelen van een schaduwdoek

Er zijn verschillende voordelen van schaduwdoeken.

  • Zeer sterk materiaal
  • Geen hinderlijke parasolvoet
  • Kan buiten blijven hangen
  • Tot 95% bescherming tegen schadelijke UV stralen
  • Biedt verkoeling
  • Flexibele mogelijkheden
  • Makkelijk te onderhouden
  • Pergola met schaduwdoek

Schaduwdoek kopen bij Nettenverkoop

Bij Nettenverkoop kunt u terecht voor een schaduwdoek kopen voor schaduw in de tuin. We bieden een groot assortiment aan met verschillende afmetingen, vormen en kleuren. Wij hebben jarenlange ervaring in het maken en leveren van schaduwdoeken. U kunt schaduwdoek online kopen!

Schaduwdoek kopen

3w Media