U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop >


Belgische webshop >

Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Klimaatdoek

Klimaatdoek is ideaal om te gebruiken voor planten en boomteeltgewassen die in de winter beschermd moeten worden tegen kou. Naast de weerswisselingen kan ook bescherming tegen wilde dieren een reden zijn om klimaatdoek te gebruiken. Klimaatdoek is een alternatief voor vliesdoek.

Klimaatdoek Kopen

Nettenverkoop heeft in het assortiment diverse soorten klimaatdoek:

Cover Multifunctioneel klimaatdoek

Het multifunctioneel klimaatdoek van Cover is een absolute alleskunner die beschermt tegen zon, kou, weer, wind, grote insecten en velddieren.

Bekijk het multifunctionele klimaatdoek van Cover

Multifunctioneel klimaatdoek van Climata

Een unieke, zachte kwaliteit klimaatdoek dat duurzamer en steviger is dan vliesdoek. Doordat het doek zo zacht is, kan het over de gewassen aangebracht worden zonder deze te beschadigen. Climata heeft daarnaast nog andere voordelen. Zo is het gemaakt van een transparant materiaal, waardoor het licht maximaal wordt doorgelaten. Bij Nettenverkoop koopt u Climata Multifunctioneel klimaatdoek vanaf €416,00 per rol.

Bekijk het multifunctionele klimaatdoek van Climata

Hiemalia Winternet

Het Winternet Hiemalia is een ideaal afdeknet voor boomteeltgewassen tijdens de koude wintermaanden van het jaar. Extreme kou, regen en harde windstoten worden kinderlijk eenvoudig doorstaan met dit praktische winternet. Daarnaast biedt het afdeknet bescherming tegen grote insecten, vogels en velddieren. U kunt hiermee de schade aan boomteeltgewassen tot een minimum beperken. Het winternet Hiemalia koopt u bij Nettenverkoop vanaf €400,00 per rol. De netten zijn meerdere jaren te gebruiken.

Bekijk de Hiemalia Winternetten

Er zijn overigens nog vele andere toepassingen mogelijk voor klimaatdoek. Zo is met ons klimaatdoek al eens de grasmat in een voetbalstadion afgedekt en heeft u wellicht nog een andere toepassing van klimaatdoek. Wilt u klimaatdoek kopen of wilt u eerst met ons overleggen over de mogelijkheden, aarzel dan niet even contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee!

3w Media