U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop >


Belgische webshop >

Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

industrienetten

Bij Van den Eijnde Nettenverkoop kunt u terecht voor verschillende industrienetten. Onder de categorie Bouw & Industrie vindt u bij ons een ruim assortiment netten die in deze sector handig en vaak zeer belangrijk zijn. 

Bouw netten

Zoekt u netten voor in de bouw? Hieronder vallen steigernetten, opvangnetten, veiligheidsnetten en nog veel meer. De netten zijn vaak erg belangrijk bij de bouw en moeten daardoor van uitstekende kwaliteit zijn. Door de jarenlange ervaring met netten en de specialist die zijn in die jaren zijn geworden, kunt u de beste kwaliteit van ons verwachten. Wij leveren altijd goed maatwerk, goede service en de beste kwaliteit. 

Transport netten

Wanneer u vracht vervoert, zijn er verschillende netten nodig. Voor transport netten kunt u terecht bij Nettenverkoop. Bijvoorbeeld container- en vrachtafdeknetten of aanhangerafdeknetten. Met deze netten wordt voorkomen dat er lading van het voertuig valt. De netten zijn volgens de wet verplicht. De netten van Nettenverkoop voldoen aan alle eisen. 

Goederenopslag netten

Bij Nettenverkoop vindt u netten voor de beveiliging van magazijnen en transportband- beveiligingsnetten. Deze netten beschermen de goederenopslag en zorgen ervoor dat uw goederen niet beschadigen. Daarnaast zorgen de netten voor veiligheid van uw personeel.

Milieu netten

Ook in de milieu sector zijn veel netten nodig. Bijvoorbeeld onze bassinafdeknet. Deze afdeknetten zijn voor het afschermen van opslagtanks voor bluswater en waterzuiveringstanks. Ook de papiervangnetten zijn beschikbaar op rol of op maat bij Nettenverkoop. 

Industrienetten

In het assortiment Industrienetten vindt u vijf verschillende producten. De geknoopte en knooploze netten die u kunt gebruiken voor veel verschillende doeleinden. Deze zijn beschikbaar op maat of op rol. U vindt bij ons ook gaasnetten van HDPE en PVC gecoate. Gaasnetten kunt u ook voor veel verschillende dingen gebruiken. Wanneer u iets af wilt dekken, kunt u onze dekzeilen gebruiken. Deze zijn waterdicht en wij hebben ook een vlamvertragend dekzeil. Deze dekzeilen kunnen gebruikt worden voor het bedekken van bijvoorbeeld goederen of machines. Onder de industrienetten vindt u ook tochtlamellen / strokengordijn. Hiermee beschermt u de werknemers o.a. tegen toch, koud, stof, geluid of ongedierte. Het lamellensysteem kan bij Van den Eijnde Nettenverkoop op maat gemaakt worden. Voor in de haven hebben wij Gangway netten. 

Industrienetten

3w Media