U bezoekt momenteel onze Belgische webshop. Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop?

Nederlandse webshop >


Belgische webshop >

Nettenverkoop is de webshop van Van den Eijnde Nettenverkoop B.V.

Golfnetten

Heeft u een golfnet nodig voor een indoor golfkooi of misschien wel voor een drivingrange? De netten van Nettenverkoop zorgen ervoor dat het golfballetje wordt tegen gehouden door de netten van goede kwaliteit. 

Drivingvangnetten

Bij golfen wordt de bal vaak hard weggeslagen en het is niet de bedoeling dat de bal iemand raakt of dat u de golfballen kwijtraakt. Een drivingvangnet van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de bal tegen wordt gehouden. Onze golfnetten kunnen op elke gewenste maatvoering geproduceerd worden. De netten zijn UV-gestabiliseerd polyethyleen netten en afgewerkt met een randlijn van 6mm. Bij van den Eijnde Nettenverkoop wordt er gewerkt met hoge kwaliteit netten. Hierdoor blijven de netten buiten in goede staat en gaan ze erg lang mee. 

Golfnetten voor golfkooien met smoorlap

Indoor golfen wordt steeds populairder. Het hele jaar door kunt u bij indoor golf oefenen op uw full golfswing en uw techniek. Doordat u in de golfkooi staat, wordt er geen tijd verspild aan het zoeken van het golfballetje. Hierdoor kunt u in de zomer meteen de golfbaan op zonder uit vorm te zijn. Een belangrijk onderdeel bij indoor golf is het net voor de golfkooien, zodat het balletje niet als nog verdwijnt.

Bij de netten voor golfkooien raden wij het aan om zogenaamde "smoorlap" van nylon op te hangen aan bijvoorbeeld een staalkabel. Deze smoorlap bevestigt u dan 1 meter voor de achterzijde van de kooi. Dit zorgt ervoor dat u bij slijtage niet het net van de hele kooi hoeft te vervangen. Daarnaast bevelen we u aan om de smoorlap geplooid op te hangen en iets langer (+/- 10 cm) te bestellen zodat de golfballen er minder snel onder door gaan. 

De netten voor golfkooien zijn UV-gestabiliseerde nylon netten met een randlijn van 6 mm rondom.

Golfnetten online bestellen

Golfnetten

3w Media